+359 886 81 26 17

неделя, 17 юли 2011 г.

Печат на календар 2012. Печат на календари

Рекламна агенция Брошури.com ще Ви предложи професионален и качествен печат на рекламни материали, както и на календари - джобни, стенни, настолни календари, всякакви календари бележници, а също мнoгoлистови, двулистови и сувенирни календари. С отпечатаните при нас рекламни материали ще оставите траен и значим спомен във вашите бизнес партньори.

В нашето студио за печат ще Ви предложим конкурентни цени без значение от поръчаната от вас бройка. Подарете си красиви и незабравими спомени със снимка на приятели или семейство, персонализирайте важните за Вас дати по ваше усмотрение - бизнес срещи, годишнини и други важни за Вас дати.

Дизайнът на вашия фирмен календар отразява вашата фирмена идентичност. Задачата на нашите дизайнери е да намерят най-добро решение за Вас, което да отрази вашата корпоративна визия и да отговаря на изискванията на клиента. Не по-малко важно е и посланието на календара или така наречения слоган, с който вашите партньори и бизнес клиенти да Ви запомнят.

Технологията за дигитален печат Ви гарантира отпечатване на качествени рекламни материали на добра цена. Календарът е идеален начин, за да запазите вашите важни дати и спомени, а рекламна агенция Брошури.com прави това максимално лесно, качествено и достъпно за Вас.

Важно е също така вашите календари да се отличават от останалите. Гаранция за това е високото качество, функционалност, а също и естетическия вид на календара. Ние имаме богат опит в сферата на предпечата и печата на рекламни материали, а също нашите съвети са изпитани във времето. Доверете се и на своя опит, а именно какъв календар бихте сложили на бюрото си, ако знаете, че ще го краси цяла година?

0 коментара:

Публикуване на коментар